Kantoren

UVD

Werkruimtes

Het integreren van desinfecterend UV-C licht in kantoorruimtes kan het risico op verspreiding van micro-organisme onder werknemers aanzienlijk verminderen. Door schadelijke micro-organismen uit te roeien, verlaagt UV-C licht effectief het risico op infecties op de werkplek.

Vergaderruimtes

UVD Robots zijn gevalideerd om de microbiologische besmetting in vergaderruimtes te elimineren, waarbij ze autonoom werken om een volledige UV-C dekking op alle oppervlakken te garanderen. Dit biedt een snelle, efficiënte en chemicaliën vrije methode van desinfectie, waardoor hogere hygiënenormen voor samenwerkingsruimtes worden gewaarborgd.

Kantoortuinen

UVD Robots hebben bewezen de bacteriële belasting in open kantoortuinen te verminderen. Ze dienen als een efficiënt middel om verbeterde niveaus van desinfectie te bereiken, waarbij de aanwezigheid van bacteriën en micro-organisme wordt geminimaliseerd terwijl het gebruik van administratieve middelen wordt geoptimaliseerd.

Pauzeruimtes en gemeenschappelijke ruimtes

Speciaal ontworpen voor drukke omgevingen zoals pauzeruimtes en gemeenschappelijke ruimtes, voeren UVD Robots efficiënt desinfectie taken uit, waarbij de belasting van oppervlakte-organismen aanzienlijk wordt verminderd. Dit zorgt voor een veiligere en schonere omgeving voor werknemers, wat de algehele gezondheid en veiligheid op de werkplek ten goede komt.

Wij zijn Marco en Toine

Vul het formulier in, bel of mail ons om contact op te nemen

 

085 800 0560
ask@martmedical.eu

"*" geeft vereiste velden aan

Begin vandaag nog met ons!