Luchthavens

UVD

Terminalgebieden

Het gebruik van desinfecterend UV-C licht in luchthaventerminals kan het risico op het overdragen van micro-organisme naar reizigers aanzienlijk verminderen. Door schadelijke micro-organismen te elimineren, vermindert UV-C licht effectief het risico dat reizigers in contact komen met micro-organisme.

Wachtruimtes

UVD Robots hebben bewezen de microbiologische besmetting te verwijderen in wachtruimtes op luchthavens terwijl ze autonoom werken, waardoor alle oppervlakken grondig worden blootgesteld aan UV-C licht. Deze methode biedt een snelle, efficiënte en chemicaliën vrije benadering van desinfectie, waardoor hogere hygiënenormen worden gegarandeerd voor passagiers.

Beveiligings- en incheckgebieden

UVD Robots hebben bewezen de bacteriële belasting in drukke gebieden zoals beveiligingscontroles en incheckbalies te verminderen. Ze dienen als een effectief middel om verbeterde niveaus van desinfectie te bereiken, waardoor de aanwezigheid van bacteriën en micro-organisme wordt geminimaliseerd, terwijl de efficiëntie van luchthavenoperaties wordt geoptimaliseerd.

Boarding Gate

Speciaal ontworpen voor kritieke omgevingen zoals boarding gates, voeren UVD Robots gerichte taken voor desinfectie uit, waarbij de belasting van oppervlakte-organismen aanzienlijk wordt verminderd. Dit zorgt voor een veiligere en schonere omgeving voor passagiers en personeel, wat de algehele luchthaven ervaring verbetert.

Wij zijn Marco en Toine

Vul het formulier in, bel of mail ons om contact op te nemen

 

085 800 0560
ask@martmedical.eu

"*" geeft vereiste velden aan

Begin vandaag nog met ons!