Laboratorium

UVD

Onderzoeks- en ontwikkelingslaboratoria

Het gebruik van desinfecterend UV-C licht in onderzoeks- en ontwikkelingslaboratoria kan het risico op milieu-bacteriële besmetting verminderen. Door micro-organismen te targeten en te elimineren, vermindert UV-C technologie ook het risico op contaminatie in laboratoriumprocessen.

Laboratoriumwerkruimtes

UVD Robots hebben het vermogen om de microbiologische besmetting in laboratoriumomgevingen uit te roeien, waarbij ze autonoom werken om een ​​volledige UV-C blootstelling over alle oppervlakken te realiseren. Dit vertegenwoordigt een snelle, efficiënte en chemicaliën vrije methode die de standaard van desinfectie verhoogt.

Biosafety Levels

In kritieke biosafety-gebieden hebben UVD Robots effectiviteit getoond in het verminderen van bacteriële en micro-organisme belasting. Ze dienen als een essentieel hulpmiddel voor het bereiken van superieure desinfectieniveaus, waarbij de aanwezigheid van micro-organismen wordt geminimaliseerd terwijl het gebruik van laboratoriumpersoneelstijd wordt geoptimaliseerd.

Kankeronderzoekslaboratoria

Speciaal ontworpen voor hoogrisico-omgevingen zoals kankeronderzoekslaboratoria, voeren UVD Robots efficiënt desinfectie taken uit, waarbij de belasting van oppervlakte-organismen aanzienlijk wordt verminderd en een veiligere onderzoeksomgeving wordt gegarandeerd.

Wij zijn Marco en Toine

Vul het formulier in, bel of mail ons om contact op te nemen

 

085 800 0560
ask@martmedical.eu

"*" geeft vereiste velden aan

Begin vandaag nog met ons!