UVD Robot

UVD

UVD-robots vertegenwoordigen een significante vooruitgang in het handhaven van steriliteit in de gezondheidszorg door gebruik te maken van UV-C-licht voor desinfectie doeleinden. In operatiekamers spelen deze robots een cruciale rol door desinfecterend UV-C-licht toe te passen, wat heeft aangetoond het risico op blootstelling van patiënten aan micro-organisme te verlagen. Deze technologie niet alleen micro-organismen uitroeit, maar ook de kans verkleint dat patiënten tijdens hun ziekenhuisverblijf infecties oplopen.

In patiëntenkamers hebben UVD-robots hun effectiviteit aangetoond door autonoom door de ruimte te navigeren om ervoor te zorgen dat UV-C-licht alle oppervlakken grondig bedekt. Deze methode biedt een snelle, efficiënte en chemicaliën vrije desinfectie procedure, waardoor hogere niveaus van desinfectie worden bereikt zonder de noodzaak van handmatig ingrijpen.

Ben je nieuwsgierig naar hoe de UVD robot werkt? Vraag snel een demo aan!

 

Tijdens de demo leggen we precies uit hoe het werkt en hoe de UVD robot je kan helpen.

 

Quickly fill out the form next to this to request a demo.

"*" geeft vereiste velden aan

Voor intensive care units, waar het risico op bacteriële besmetting hoog is, bewijzen UVD-robots van onschatbare waarde te zijn. Ze verminderen aanzienlijk de bacteriële belasting, waardoor gezondheidszorginstellingen verbeterde desinfectie normen kunnen bereiken. Dit zorgt niet alleen voor een veiliger omgeving voor ernstig zieke patiënten, maar optimaliseert ook het gebruik van personeel door het desinfectieproces te automatiseren.

Daarnaast zijn UVD-robots in gespecialiseerde gebieden zoals oncologische afdelingen speciaal ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen voor hygiëne. Ze verminderen effectief de belasting van oppervlakte-organismen, waardoor een veiligere omgeving wordt gegarandeerd voor patiënten met een verzwakt immuunsysteem. Door de automatisering van taken voor desinfectie vergemakkelijken UVD-robots een veiligere, meer steriele omgeving in verschillende afdelingen binnen gezondheidszorginstellingen.

Wij zijn Marco en Toine

Vul het formulier in, bel of mail ons om contact op te nemen

 

085 800 0560
ask@martmedical.eu

"*" geeft vereiste velden aan

Begin vandaag nog met ons!