Farmaceutische industrie

UVD

Operatiekamers

Het gebruik van desinfecterend UV-C licht binnen operatiekamers kan het risico op milieu-bacteriële besmetting verminderen. Door schadelijke micro-organismen te neutraliseren, voorkomt UV-C technologie het risico op bacteriële overdracht tijdens operaties.

Productiegebieden

UVD Robots hebben hun doeltreffendheid aangetoond in het uitroeien van de microbiologische besmetting binnen farmaceutische productieomgevingen, waarbij ze autonoom werken om een ​​volledige UV-C blootstelling over alle oppervlakken te realiseren. Deze methode biedt een snelle, efficiënte en chemicaliën vrije aanpak, waardoor desinfectiestandaarden worden verbeterd.

Schone kamers

In kritieke schone ruimte-instellingen hebben UVD Robots aangetoond dat ze de aanwezigheid van bacteriën aanzienlijk kunnen verlagen, en dienen ze als een effectief middel om superieure niveaus van steriliteit te bereiken. Dit verbetert de netheid van de omgeving, vermindert de proliferatie van microben en micro-organisme en optimaliseert de toewijzing van menselijke hulpbronnen.

Productieruimtes voor oncologiegeneesmiddelen

Specifiek ontworpen voor hoogrisico-gebieden zoals productieruimtes voor oncologiegeneesmiddelen, voeren UVD Robots desinfectie taken efficiënt uit, waarbij de belasting van oppervlakte-organismen effectief wordt verminderd en de steriliteit van deze gevoelige productiegebieden wordt gewaarborgd.

RIVA

RIVA™ vertegenwoordigt een ultramoderne, volledig geautomatiseerde VTGM-oplossing dat is ontworpen voor gebruik in farmaceutische productieomgevingen. Het is gespecialiseerd in het nauwkeurig en betrouwbaar bereiden van IV-spuiten en -zakken, en revolutioneert het VTGM-proces. Door automatisering te integreren, verbetert RIVA aanzienlijk de veiligheid voor zowel het product als het betrokken personeel, verhoogt het de operationele efficiëntie en navigeert het behendig door de complexiteit van een veranderende sector. Het heeft een nieuwe norm gesteld in de farmaceutische productie voor zijn ongeëvenaarde veiligheid, doeltreffendheid en nauwkeurigheid.

Wij zijn Marco en Toine

Vul het formulier in, bel of mail ons om contact op te nemen

 

085 800 0560
ask@martmedical.eu

"*" geeft vereiste velden aan

Begin vandaag nog met ons!