Onderwijs

UVD

Klaslokalen

Het implementeren van desinfecterend UV-C licht in klaslokalen kan het risico op verspreiding van micro-organisme onder studenten en personeel aanzienlijk verminderen. Door schadelijke micro-organismen uit te roeien, vermindert UV-C licht effectief het risico op ziekteoverdracht binnen de onderwijscommunity.

Studentenverblijven

UVD Robots zijn in staat om micro-organisme te elimineren in studentenverblijven, waarbij ze autonoom werken om grondige UV-C dekking op alle oppervlakken te garanderen. Dit biedt een snelle, efficiënte en chemicaliën vrije desinfectiemethode, die een hoger niveau van reinheid en veiligheid verzekert voor studenten.

Gemeenschappelijke ruimtes en bibliotheken

UVD Robots hebben bewezen de bacteriële belasting in veelgebruikte ruimtes zoals gemeenschappelijke ruimtes en bibliotheken te verminderen. Ze dienen als een efficiënt instrument voor het bereiken van verbeterde niveaus van desinfectie, waarbij de aanwezigheid van bacteriën en micro-organisme wordt geminimaliseerd, terwijl het gebruik van facilitair beheer wordt geoptimaliseerd.

Cafetaria’s en recreatiegebieden

Ontworpen voor kritieke gebieden zoals bijvoorbeeld cafetaria’s en recreatiezones, voeren UVD Robots efficiënt taken voor desinfectie uit, waarbij de belasting van oppervlakte-organismen aanzienlijk wordt verminderd. Dit zorgt voor een veilige en hygiënische omgeving voor studenten, faculteitsleden en bezoekers, waardoor het welzijn binnen onderwijsinstellingen wordt bevorderd.

Wij zijn Marco en Toine

Vul het formulier in, bel of mail ons om contact op te nemen

 

085 800 0560
ask@martmedical.eu

"*" geeft vereiste velden aan

Begin vandaag nog met ons!