Gezondheidszorg

UVD

Operatiekamers

Het toepassen van desinfecterend UV-C licht in operatiekamers kan het risico op het overdragen van micro-organisme naar patiënten verminderen. Door micro-organismen te elimineren, kan UV-C licht ook het risico op infectie bij patiënten beperken.

Patiëntenkamers

UVD Robots hebben bewezen de microbiologische besmetting in patiëntenkamers te elimineren terwijl ze autonoom werken, waarbij UV-C licht voldoende wordt geleverd aan alle oppervlakken. Een snelle, efficiënte en chemicaliën vrije oplossing die hogere niveaus van desinfectie realiseert.

Intensive Care Unit

UVD Robots hebben bewezen de bacteriële belasting op intensive care units te verminderen. Ze zijn een efficiënt hulpmiddel om zelfs hogere niveaus van desinfectie te bereiken, waarbij bacteriën en micro-organisme worden geminimaliseerd terwijl beschikbare personeelstijd wordt gemaximaliseerd.

Oncologische afdelingen

UVD Robots zijn ontworpen om gebieden zoals oncologische afdelingen te desinfecteren en kunnen taken voor desinfectie uitvoeren die de belasting van oppervlakte-organismen minimaliseren.

PrivMed

In ziekenhuisomgevingen speelt de PrivMed® een cruciale rol bij het verbeteren van de patiëntenzorg door zorgverleners toegang te bieden tot op maat gemaakte pil medicatie die is afgestemd op de individuele behoeften van de patiënt.

We bieden PrivMed aan zodat:

Elke patiënt, vrouwen en mannen, jong en oud, groot en klein, wordt geholpen om hun recht op een optimale, onschadelijke, gepersonaliseerde behandeling te bereiken.

 

Elke arts en apotheker de mogelijkheid heeft om hun patiënten de best mogelijke zorg te bieden.

De farmaceutische industrie in staat is zich te concentreren op de belangrijkste zaken: het vinden van nieuwe, betere werkzame stoffen en deze beschikbaar stellen voor patiënten in de best mogelijke dosering.

 

Gepersonaliseerde medicatie met tabletten zal de toekomst zijn van alle medische behandelingen en zal het bestaande systeem van overdosering van medicijnen met al zijn nadelen en schadelijke bijwerkingen vervangen.

RIVA

RIVA™ is een volledig geautomatiseerd VTGM-oplossing dat is ontworpen om betrouwbaar en nauwkeurig IV-spuiten en -zakken voor te bereiden in ziekenhuisapotheken. Door het bereidingsproces te automatiseren, adresseert RIVA de problemen van veiligheid voor de patiënt en de apothekersassistent, algemene efficiëntie in de apotheek en de voortdurende uitdagingen van een veranderend regelgevend kader. RIVA is de standaard geworden als het gaat om veiligheid, effectiviteit en precisie.

Wij zijn Marco en Toine

Vul het formulier in, bel of mail ons om contact op te nemen

 

085 800 0560
ask@martmedical.eu

"*" geeft vereiste velden aan

Begin vandaag nog met ons!