Hotels

UVD

Gastenkamers

Het gebruik van desinfecterend UV-C licht in hotelkamers kan het risico op het overdragen van micro-organisme naar gasten aanzienlijk verminderen. Door schadelijke micro-organismen uit te roeien, minimaliseert UV-C licht effectief het risico op blootstelling van gasten aan verontreinigingen.

Openbare ruimtes

UVD Robots zijn gevalideerd om de microbiologische besmetting te elimineren in gemeenschappelijke ruimtes van hotels, zoals lobbies, kamers en gangen, waarbij ze autonoom werken om een ​​volledige UV-C dekking op alle oppervlakken te garanderen. Dit biedt een snelle, efficiënte en chemicaliën vrije desinfectiemethode, waardoor de hygiënenormen worden verhoogd.

Conferentie- en evenementenruimtes

UVD Robots zijn bewezen effectief in het verminderen van de bacteriële belasting in drukke gebieden zoals conferentie- en evenementenruimtes. Ze bieden een praktische oplossing voor het bereiken van superieure desinfectieniveaus, het verminderen van de aanwezigheid van bacteriën en micro-organisme, en het optimaliseren van het gebruik van de personeelsmiddelen van het hotel.

Wellness- en sparuimtes

Speciaal ontworpen voor gevoelige omgevingen zoals wellness- en sparuimtes, voeren UVD Robots desinfectie taken uit met een hoge efficiëntie, waarbij de belasting van oppervlakte-organismen aanzienlijk wordt verminderd en een veiligere, schonere omgeving voor hotelgasten wordt gegarandeerd.

Wij zijn Marco en Toine

Vul het formulier in, bel of mail ons om contact op te nemen

 

085 800 0560
ask@martmedical.eu

"*" geeft vereiste velden aan

Begin vandaag nog met ons!