UV Desinfectiesystemen

DE PERFECTE
TEAMGENOOT

UVD Robots is ’s werelds toonaangevende leverancier van autonome, zelfrijdende uv-desinfectiesysteemrobots die de celdodende eigenschappen van UV-C-straling gebruiken. Gezondheidsinstellingen op zes continenten implementeren UVD Robots in hun dagelijkse preventieve desinfectie praktijken.
UVD Robots bieden volledig geautomatiseerde desinfectieoplossingen met veiligere, voorspelbare en kosteneffectieve resultaten. De UVD Robot is chemicaliën vrij en vereist minimaal interactie met het personeel, waardoor operationele effectiviteit en efficiënt gebruik van personeel ter plaatse worden gegarandeerd. De UVD Robot past zich voortdurend aan als een robotplatform om slimmer, beter en gebruiksvriendelijker te zijn.

Breng hygiëne naar een hoger niveau

DOELTREFFENDHEID
UV-C licht verbetert de hygiëne door desinfectie, waardoor de risico’s die gepaard gaan met overgedragen micro-organismen worden beperkt. Het is de perfecte oplossing om desinfectieprotocollen naar een hoger niveau te tillen in een omgeving.

ELIMINEERT MICRO-ORGANISMEN MET
99.99%

DOELTREFFENDHEID

EFFICIËNTIE
Bereik snellere kameromlooptijden
en verminder arbeid- en verbruikskosten aanzienlijk door geautomatiseerde desinfectie te gebruiken.

Met een marktaandeel van 75%,
is UVD Robots marktleider in autonome uv-desinfectiesystemen

254 NM UV-C LICHT ELIMINEERT MICRO-ORGANISME

Onafhankelijke laboratoriumtests van derden laten zien dat het 254 nm UV-C licht van UVD Robots een deactiverend effect heeft tot wel een log 7-reductie, of 99,99999%.

  • S. Aureus
  • VRE – Enterococcus spp.
  • C. diff – Clostridioides difficile Acinetobacter spp.
  • E. coli – Escherichia Coli
  • Pseudomonas aeruginosa
  • Klebsiella spp.

*Aangepast van Hota B, Et. Al. Clin Infect Dis 2004;39:1182-9 en Kramer A, et al. BMC Infectious Diseases 2006;6:130.
De overlevingstijd is sterk afhankelijk van de beschikbare zuurstof en andere factoren in het reservoir waar de micro-organismen groeien.

Afbeelding-bacterie-V1-Mart-Medical

UV CELDODENDE BESTRALING

UV doodt cellen als gevolg van opgehoopte DNA-/RNA-schade. Binnen een cel produceert het p53-gen eiwitten die de celcyclus vertragen en controleren op schade. Als er herstelbare schade is, stuurt het p53-gen eiwitten om de cel te repareren. Als de schade te uitgebreid is, geeft het gen de opdracht tot apoptose, of geprogrammeerde celdood. UV-C Licht heeft een golflengte die varieert van 200 tot 280 nm, en het maximale celdodende effectbereik ligt tussen 260 en 265 nm. Kwikdamplampen zenden meer dan 90% van hun straling uit op 253,7 nm, wat dicht bij het maximale effectieve bereik ligt.

 

EEN UITGEBREID OVERZICHT

UV-C licht heeft enkele beperkingen als het gaat om schaduwen en afstanden. De UVD Robot verdeelt UV-C licht echter gelijkmatig in zijn omgeving, in een effectieve capaciteit. Met het UVD Robots Fleet Administration systeem krijgt u een live overzicht van uw vloot UVD Robots. U heeft toegang tot alle aspecten van uw desinfectiegeschiedenis: welke kamers werden gedesinfecteerd; hoe goed werden ze gedesinfecteerd, en nog veel meer. U heeft ook toegang tot gedetailleerde desinfectierapporten, inclusief UV-C blootstellingskaarten van de gedesinfecteerde gebieden, die allemaal kunnen worden geëxporteerd naar PDF-formaat.

*Aangepast van Hota B, Et. Al. Clin Infect Dis 2004;39:1182-9 en Kramer A, et al. BMC Infectious Diseases 2006;6:130.
De overlevingstijd is sterk afhankelijk van de beschikbare zuurstof en andere factoren in het reservoir waar de micro-organismen groeien.

Multilaags Veiligheidssysteem

De UVD Robot is uitgerust met een multilaags veiligheidssysteem, wat betekent dat het talrijke veiligheidsfuncties heeft voor verschillende operationele niveaus. Deze instellingen kunnen worden geconfigureerd in het besturingssysteem van de UVD Robot. Het desinfectieproces stopt onmiddellijk in verband met:

Connectiviteit
In geval de robot buiten zijn werkingsbereik beweegt

Tabletbeweging
In geval de bedieningstablet wordt geschud of abrupt wordt verplaatst

Activering van de warmtesensor
In geval de robot iemand in de nabijheid detecteert

Activering van de loop sensor
In geval de robot detect

Disinfection Coverage : 360 degrees

Disinfection Time : 10 min – Regular room including toilet – 269 sq ft / 25 m2 30 min – Large area – 5,382 sq ft / 500 m2

Connectivity : Wireless (Wi-Fi-based)

UV-C Wavelength : 254 nm (Ozone-free220-240 VAC, 50 Hz, 6 Amps

Charging Requirements : Software & Sensor-based Emergency

Safety : Stop Button

Begin vandaag nog met ons!